Jajko w Łodzi
Potrzebujesz lacto ovo wegetariańska przystawka? Jajko w Łodzi może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka masła, jajka, chleba i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Szynka, szpinak i ser jajko Łódź, Pieczony Chleb Jajeczny Łódź - 9 Punktów, oraz Brokuły w Łodzi.
Instrukcje
Posmaruj obie strony chleba.
Wytnij okrągły otwór na środku kromki chleba o średnicy około 2 1/2 cala.
Podgrzej patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, włóż chleb na patelnię i pozwól mu się zrumienić przez minutę. Odwróć tosty i pozwól drugiej stronie zrumienić się przez minutę.
Rozbij jajko do dziury w chlebie. Gotuj przez 2 minuty lub do momentu ugotowania jajka do preferowanej konsystencji.