Jajka zapiekane z kompot jabłkowym
Deviled jajka z kompot jabłkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, liście pietruszki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka jajek na twardo przełożyć do miski. Na patelni roztopić masło i delikatnie ugotować jabłka i szalotkę do miękkości.
Wyjąć z ognia i dodać pietruszkę do mieszanki jabłek i ostudzić.
Żółtka wymieszać z majonezem i musztardą, doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka mieszanki jabłek do pustych białek na twardo. Łyżka mieszanki jaj na wierzch jabłka.
Dekoruj cytryną-tymiankiem lub świeżą miętą.