Jajka w bułkach
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 171 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 57 centów za porcję spada w budżecie, jajka w bułkach może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis od Kirbie Cravings ma 1497 fanów. Jeśli masz kawałki boczku, bułki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj bułki z nadziewanymi ziemniakami, jak zrobić bułki, bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj, oraz Chleb Mallorca: Miękkie Portorykańskie Słodkie Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wytnij otwór w środku każdej bułki, usuwając części wnętrza chleba. Upewnij się, że zostawiasz wystarczająco dużo miejsca po bokach i na dole, aby jajko nie wyciekło.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem.
Rozbij jajko w środku każdego chleba. Pomiń część białka jaja, jeśli wygląda na to, że jajko się przepełni.
Na wierzch posypać solą i pieprzem lub dodać kawałki boczku.
Wstawić do piekarnika i gotować przez około 15-20 minut, aż jajka osiągną pożądaną konsystencję.