Jajka rolnicze z rukolą i sosem pietruszkowym

Jajka rolnicze z rukolą i sosem pietruszkowym
Jaja rolnicze z rukolą i sosem pietruszkowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 160 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, grubą sól koszerną, rukiew wodna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pstrąg tęczowy Sunburst z maślanką Cruze Farm Consommé, rukolą i ogoloną rzodkiewką, Ugotuj książkę: jajka gotowane w sosie pomidorowym na kuskusie z Oregano i pietruszką, oraz Haszysz z cukinii ze świeżymi jajkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w jednej warstwie w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać wystarczającą ilość wody na jajka, aby pokryć o 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Dodać 2 łyżki grubej soli i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
4
Zdjąć z ognia; przykryć rondel szczelnie i odstawić 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Drenaż. Powrót jaj na patelnię; przykryć pokrywką i wstrząsnąć patelnią, aby złamać skorupki jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieść jajka w dużej misce z lodowatą wodą i ostudzić 5 minut. Jajka obrać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Czosnek umieścić w małym ramekin; wlać 2 łyżki wrzącej wody i odstawić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Przenieść czosnek z płynem czosnkowym do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj rukolę, pietruszkę, cayenne i pozostałą 1/2 łyżeczki grubej soli. Po uruchomieniu blendera, dodać oliwę z oliwek w cienkim strumieniu i miksować, aż mieszanina będzie gładka. Doprawić do smaku świeżo zmielonym czarnym pieprzem. zrób z wyprzedzeniem jajka i rukolę-SOS Pietruszkowy można zrobić 4 godziny wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić. Przed użyciem doprowadzić sos do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Jajka pokroić wzdłuż na połówki lub ćwiartki. W razie potrzeby odetnij bardzo cienki plasterek z zaokrąglonego boku każdej połowy lub ćwiartki, aby jajka mogły stać prosto. Ułóż jajka na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
11
Posypać lekko solą i świeżo zmielonym pieprzem. Łyżka rukoli-SOS Pietruszkowy nad i wokół jaj i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn