Jajka pieczone w Brioches
Pieczone jajka w Brioches to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 117 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka brioches, jajka, estragon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Jajka pieczone w Brioches, Kolacja: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym), oraz Brioszki Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Odciąć szczyty brioches (o 1 cal) i czerpak się wnętrzności DNA do skorupy, pozostawiając 1/4 do 1/2 cala wokół i uważając, aby nie rozerwać (Wnęka powinna być wystarczająco duża, aby zmieścić duże jajko).
Szczotkować wnętrza i Wyciąć Boki blatów masłem.
Ułóż Brioche muszle w puszce muffin i doprawić solą i pieprzem. Rozbić jajko do każdej brioche i posypać ziołami.
Piec brioches w dolnej trzeciej piekarnika 15 minut. Ułóż szczyty brioche, Wyciąć Boki, w płytkiej patelni do pieczenia i umieścić w górnej trzeciej piekarnika.
Piec zarówno DNA i szczyty, aż jajka są gotowane do pożądanego stopnia doneness i Brioche szczyty są złoty brąz, 10 do 20 minut więcej.
Służyć każdy brioche z jego góry do zanurzania w jajku.
* Podawanie jajek z cieknącym—Nie w pełni ugotowanym-żółtka mogą być niepokojące, jeśli w Twojej okolicy występuje problem z salmonellą.