Jajka gotowane z polentą z białej kukurydzy

Jajka gotowane z polentą z białej kukurydzy
Jajka w koszulce z białą polentą kukurydzianą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 342 kalorie, 14g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka boczku, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka gotowane z Polentanem i świeżą salsą, Jajka Gotowane Z Polentanem I Świeżą Salsą, oraz Jaja Gotowane, Polenta I Marynowane Karczochy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować salsę, połącz paprykę, bazylię, olej, 1/8 łyżeczki soli i pomidora; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Aby przygotować polentę, doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać kukurydzę, mąkę kukurydzianą i 1/4 łyżeczki soli. Gotować 2 minuty lub aż mieszanina mąki kukurydzianej powróci do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 20 minut lub aż gruby, często mieszając. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, parmezanu, masła i czarnego pieprzu. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Aby przygotować jajka, podczas gdy polenta gotuje, dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu. Rozbij jajka na 4 (6-uncji) kubki kremu pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na patelni umieścić kubki kremu w gotującej się wodzie. Przykryć patelnię; gotować 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjmij kubki kremu z wody; ostrożnie usuń jajka z kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Łyżka około 1 szklanki polenty na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z około 3 łyżki salsy i 1 jajko w koszulce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
8
Posypać równomiernie boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn