Jajka faszerowane wędzonym łososiem i kawiorem
Jajka faszerowane wędzonym łososiem i kawiorem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 3,62 zł za porcję. Mieszanka dodatkowego szczypiorku, gałązek ziół, łososia wędzonego na zimno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jajka Faszerowane Łososiem Wędzonym, Jajka faszerowane z wędzonym łososiem i serem ziołowym, oraz Łosoś Wędzony, Kawior I Grzanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia obramowana blachą do pieczenia z ręcznikami papierowymi. Wymieszać 3 łyżki szczypiorku, olej i sok z cytryny w średniej misce.
Wymieszać z wędzonym łososiem. Złóż kawior. Posiekać 4 żółtka (resztę zachować do innego użycia) i wymieszać z mieszaniną łososia. Doprawić do smaku mielonym czarnym pieprzem. Stos 1 Hojny łyżka mieszanki łososia w jamie każdej połowy białka jaja. Ułóż jajka na przygotowanym arkuszu. Przykryć plastikiem; przechowywać w lodówce do 8 godzin.
Jajka ułożyć na półmisku.
Posypać dodatkowym szczypiorkiem.
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami ziół.