Jajka Faszerowane Podwójnie
Podwójnie faszerowane jajka to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, udekoruj: gałązki koperku, płatki ziemniaczane instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Podwójne Nadziewane Brownies, Figi Nadziewane Z Podwójnymi Orzechami, oraz Ziemniaki Nadziewane Podwójnie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka. Żółtka, majonez i kolejne 4 składniki przerabiać w maszynce do gotowania, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Łyżka nadziewana na białka. Przykryć i schłodzić do 8 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.
Jajka faszerowane boczkiem: wymieszać 2/3 szklanki (8 plastrów) pokruszonego ugotowanego boczku, 3 łyżki ogórków kiszonych i 1/4 szklanki posiekanego świeżego szczypiorku do masy jajecznej. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Jajka faszerowane krewetkami: wymieszać krewetki 3/4 funta, gotowane i posiekane; 2 łyżki przygotowane chrzan; i 6 zielona cebula, mielone, do mieszaniny jaj. Postępuj zgodnie z zaleceniami.