Jajka faszerowane kawiorem: Yaitsa Farshirovanniye Krasnoy Ikroy
Jajka faszerowane kawiorem: Yaitsa Farshirovanniye Krasnoy Ikroy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kawior z łososia, szczypiorek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jajka faszerowane wędzonym łososiem i kawiorem, Jaja Kawiorowe, oraz Jajka z kawiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć żółtka z jajek i umieścić je w misce. Żółtka rozgnieść widelcem.
Do żółtek dodać creme fraiche, szczypiorek i sok z cytryny i bardzo lekko doprawić solą.
Wymieszać, aż składniki zostaną dobrze wymieszane.
Łyżkę mieszanki żółtkowej z powrotem do białek i wierzch łyżeczką kawioru. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Ułóż na liściach sałaty, udekoruj każde jajko małą gałązką pietruszki i podawaj.