Jajecznica ze świeżymi ziołami i serem śmietankowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać świeże zioła i serek Scramble spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, serek śmietankowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Ze Świeżego Grochu, Ziół I Serów, Ravioli ze świeżej kukurydzy z ziołowym sosem śmietanowym, oraz Kozi ser i suflet ze świeżych ziół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka, mleko, sól i pieprz w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona; odstawić.Roztopić masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do spienienia.
Odstawić bez przeszkód, aż jaja zaczną się ustawiać na brzegach, około 1 do 2 minut. Używając gumowej szpatułki, popchnij Jajka od krawędzi do środka. Kawałki sera roztrzepać na jajkach i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Odstawić ponownie, aż krawędzie zaczną się ustawiać, a następnie rozprowadzić z powrotem na równą warstwę. Powtarzaj, przesuwając Jajka od krawędzi do środka co 30 sekund, aż jajka będą prawie gotowe, a ser stopi się i połączy, przez całkowity czas gotowania około 4 do 5 minut. (Wierzch jaj powinien być jeszcze lekko mokry.)
Posypać ziołami i delikatnie wymieszać do połączenia.