Jajecznica z Pepperoni i serem
Pepperoni i serowa jajecznica może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, masło, ser, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajecznica z Pepperoni i serem, Jajecznica z szynką i serem, oraz Zapnij To! Jajecznica z serem.
Instrukcje
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni. Smaż pepperoni, przełożyć na ręczniki papierowe do odsączenia, wylać tłuszcz i wytrzeć patelnię. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Ubić jajka i mleko, dodać do patelni, doprawić solą i pieprzem. Poluzuj krawędzie, aby zapobiec przyklejaniu się jaj. Kiedy jajka zaczynają się układać, posypać serem i top z pepperoni i szalotki.
Zdjąć z ognia. Przykryć i niech carryover gotować aż firma.