Jajecznica z Havarti i winem
Jajecznica z Havarti i winem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 287 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, ser havarti, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jajecznica z Havarti i winem, Kremowa jajecznica z koperkiem Havarti z szynką wiejską i grzankami maślanymi, oraz Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić jajka, wino, sól, pieprz, 2 łyżki natki pietruszki i cebuli dokładnie widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
W 10-calowej patelni nonstick, rozgrzać masło na średnim ogniu, aż masło zacznie skwierczeć.
Wlać mieszaninę jaj do patelni.
Ser posypać równomiernie jajkami.
Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Dekoruj dodatkową natką pietruszki.