Jajecznica Ogrodowa
Jajecznica ogrodowa może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka wstępnie pomidorów, białka jaj, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jajecznica W Ogrodzie Zimowym, Kremowa jajecznica ze świeżymi ziołami w ogrodzie, oraz Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania; dodać mieszankę pomidorową. Przykryć warzywa sprayem do gotowania; gotować 3 minuty lub aż warzywa będą miękkie, często mieszając.
Podczas gotowania warzyw, jajka, białka i pozostałe składniki połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę jaj na patelni; gotować na średnim ogniu 2 protokół. Nie mieszaj, dopóki mieszanina nie zacznie osadzać się na dnie. Narysuj żaroodporną szpatułkę przez mieszaninę jaj, tworząc duże skrzepy. Nie mieszać stale. Mieszanka jaj jest wykonywana po zagęszczeniu, ale nadal wilgotna.