Jajecznica Nepalska
Nepalska jajecznica to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 12g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ghee, kolendra, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Najlepsza Jajecznica Na Świecie, oraz Jajecznica z szynką.
Instrukcje
Ghee ciepła w patelni na średnim ogniu. Smażyć cebulę, kolendrę, kminek i pieprz cayenne, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z pastą curry i odstawić.
W oddzielnej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Wlać jajka; gotować i mieszać, aż jajka się ułożą.
Wymieszać w mieszaninie cebuli i służyć ozdobione świeżą kolendrą.