Jajecznica a la Charlotte
Jajecznica a la Charlotte może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 356 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, estragon, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Najlepsza Jajecznica Na Świecie, oraz Jajecznica BLT.
Instrukcje
Połącz pomidor, zieloną paprykę, cebulę i estragon w dużej misce.
W innej misce ubić jajka, mleko, sól i czarny pieprz.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać mieszaniny jaj w gorącym maśle, aż prawie set, o 2 protokół.
Mieszaj mieszankę warzywną do jaj; nadal gotuj i mieszaj, aż jajka zostaną ustawione, a warzywa zaczną mięknąć, o 3 minuty więcej.