Jaja Teściowej
Jajka teściowej mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, cukier, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Przepis na Deviled Eggs mojej matki, Tex - mex Eggs Benedict: Brunch na dzień matki w stylu południowo-zachodnim, oraz Teściowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Wyjąć z ognia i pozostawić jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Drenaż. Jajka schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Obrać po wystygnięciu. Połowę jajek przekrój wzdłuż i zgarnij żółtka do miski. Żółtka rozgnieść widelcem.
Wymieszać majonez, pikantną musztardę brązową, gorącą musztardę, cukier, sól i pieprz do żółtek, aż dobrze się połączą. Łyżka do plastikowej torby wielokrotnego zamykania. Odetnij róg z plastikowej torby.
Miksturę żółtkową wycisnąć na połówki jajka, każde nadziewane jajko posypać papryką, a na wierzch polać oliwką.