Jaja Pipérade
Jajka Pipérade to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka papryki, tymianku, ząbka czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajka en Cocotte z baskijską Piperade, jajka w Pipérade " pizze z chrupiącą Prosciutto, oraz Pipérade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i czosnek; smażyć 5 protokół.
Dodaj tymianek, sól, zmielony czerwony pieprz, i pomidory; przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 7 minut lub aż papryka będą miękkie. Odkryć i gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje. Delikatnie wymieszać jajka; przykryć i gotować 3 minuty lub aż zestaw.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.