Jaja Meksykańskie
Przepis Meksykańskie jajka może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 430 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz awokado, ciepłe tortille kukurydziane, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jaja Meksykańskie, Jaja Meksykańskie, oraz Mexican Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy bekon w 12-calowym. patelnia.
Osuszyć na ręczniku papierowym, pozostawiając 1 łyżkę. boczek tłusty na patelni. Fasolę i chili gotować na patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż do duszenia.
Zrobić 4 studnie w fasoli z łyżką i rozbić jajko w każdym. Gotować, pod przykryciem, tylko do jaj, o 4 protokół. Top z serem, zieloną cebulą, pomidorem, kolendrą, awokado i zarezerwowanym boczkiem.