Jagody żytnie z dyni
Jagody żytnie z dyni to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 9. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żytnie jagody, orzechy włoskie, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Jagody pszenne z dynią maślaną, Edamame i żurawiną, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa.
Instrukcje
W dużej misce, miejsce jagody żytnie; dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia.
Pozostawić do namoczenia w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny; odcedzić.
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść osuszone jagody żytnie i pozostałe składniki z wyjątkiem kabaczka i orzechów włoskich w powolnej kuchence. Wymieszać, aby wymieszać.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż jagody żytnie są żucia, ale miękkie.
Zamieszaj w squasha. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 30 minut lub aż squash będzie miękki. Wymieszać z orzechami włoskimi.