Jagody pszenicy (Farro) i warzywa: Farro e Verdure
Jagody pszenicy (Farro) i warzywa: Farro e Verdure to danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. Za $1.85 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, farro, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, który jest solidny. Podobne przepisy to Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 więcej Farro, które pokochasz na zawsze, Farro i borowiki (farro Con Funghi), oraz Sałatka z jagód pszennych i Farro.
Instrukcje
1
W garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie składniki, rozgrzej olej na średnim ogniu i dodaj pancettę i cebulę. Gotuj, aż cebula zacznie się brązowieć, następnie dodaj farro i dobrze wymieszaj. Zagotuj 2 szklanki wody i wymieszaj z mieszanką farro. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryj i gotuj bardzo powoli, dodając od czasu do czasu więcej wrzącej wody, gdy ziarno zacznie wchłaniać wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Cebula
Farro
Ziarna
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Gdy jądra zaczną mięknąć, dodaj seler, escarole, cukinię i cykorię. Dodaj majeranek i sos pomidorowy, dopraw solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż farro będzie bardzo miękkie i podawaj natychmiast z tartym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Pomidorowy
Przyprawy
Endive
Majeranek
Cukinia
Seler
Ser
Farro
3
W 3-litrowym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj cebulę i czosnek i gotuj do miękkości i jasnozłotego koloru, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
5
Dodaj tymianek i marchewkę i gotuj, aż marchewka będzie dość miękka, jeszcze około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Tymianek
6
Dodaj pomidory i ich sok i zagotuj, często mieszając. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż będą gęste jak gorące płatki, około 30 minut. Dopraw solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Na Gorąco
Pomidor
Sok
Sól
7
Ten sos mieści 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.