Jagodowe Makaroniki Migdałowe
Jagodowe makaroniki migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 137 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kokos, migdały, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaroniki Migdałowe I, Migdałowe Makaroniki Joy, oraz Makaroniki Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W misce robota kuchennego, połączyć kokos, białka, cukier, sól, i ekstrakt migdałowy i pulsować aż połączone, o 6 impulsów.
Dodaj jagody i pulsuj, aż jagody zostaną w większości rozbite, ale niektóre plamki skóry pozostają widoczne, około 5 impulsów.
Dodać migdały i pulsować, aż orzechy zostaną włączone do ciasta, o 6 impulsów.
Użyj średniej wielkości miarki do ciastek (średnica 2 3/4 cala, 1 1/2 łyżki), aby zebrać ciasto i upuścić je na przygotowaną blachę do pieczenia w zaokrąglonych kulkach.
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, około 30 minut.
Niech ostygnie 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka drutu, aby zakończyć chłodzenie.