Jagnięcina i Bulgur faszerowane Acorn Squash

Jagnięcina i Bulgur faszerowane Acorn Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jagnięcinę i Bulgur Nadziewane Acorn Squash spróbować. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka Acorn squash, złote rodzynki, mielona jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Faszerowana Kabaczek Z Bulgurem I Fetą, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na patelni ułożyć połówki dyni Żołędziowej i równomiernie podzielić masło pomiędzy połówki. Pieczeń, aż dopiero zaczynają się miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn SquashAcorn Squash
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć z piekarnika i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, czerpać jak najwięcej squasha, jak to możliwe, zachowując kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W misce, połączyć scooped-out squash, mielone jagnięcina, cebula, bulgur, kminek, złote rodzynki, i duże szczypty zarówno soli i pieprzu. Podziel mieszankę mięsa równomiernie między połówki squasha i umieść z powrotem w piekarniku, aż nadzienie zostanie całkowicie ugotowane, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
BulgurBulgur
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać z lekkim czerwonym winem i dużą zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn