Jagnięcina i Bulgur faszerowane Acorn Squash

Jagnięcina i Bulgur faszerowane Acorn Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jagnięcinę i Bulgur Nadziewane Acorn Squash spróbować. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka Acorn squash, złote rodzynki, mielona jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Faszerowana Kabaczek Z Bulgurem I Fetą, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelni ułożyć połówki dyni Żołędziowej i równomiernie podzielić masło pomiędzy połówki. Pieczeń, aż dopiero zaczynają się miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn SquashAcorn Squash
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć z piekarnika i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, czerpać jak najwięcej squasha, jak to możliwe, zachowując kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W misce, połączyć scooped-out squash, mielone jagnięcina, cebula, bulgur, kminek, złote rodzynki, i duże szczypty zarówno soli i pieprzu. Podziel mieszankę mięsa równomiernie między połówki squasha i umieść z powrotem w piekarniku, aż nadzienie zostanie całkowicie ugotowane, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
BulgurBulgur
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać z lekkim czerwonym winem i dużą zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn