Polędwiczki wieprzowe Chińskie z makaronem z sosem czosnkowym

Polędwiczki wieprzowe Chińskie z makaronem z sosem czosnkowym
Chińska polędwiczka wieprzowa z makaronem z sosem czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cukier, sos sojowy o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Śliwkowym, Polędwica Wieprzowa Po Chińsku, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Chińsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść polędwiczki w kuchence elektrycznej 5-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Połączyć 1 łyżkę sosu sojowego i dalej 5 składników (przez czosnek); skropić polędwiczki. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3 i pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
3
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki i umieścić w dużej misce, rezerwując płyn do gotowania w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Odcedzić płyn do gotowania przez sito do miski. Przykryć i ogrzać. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Powrót płyn do gotowania do powolnej kuchenki; wymieszać pozostałe 3 łyżki sosu sojowego, octu i oleju sezamowego. Przykryć i gotować na wysokiej 10 protokół. Wyłącz powolną kuchenkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Dodaj wieprzowinę, makaron i kolejne 3 składniki (przez liście kolendry), rzucając na płaszcz. Łyżka mieszanki makaronu do misek; posypać orzeszkami ziemnymi i posiekaną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MakaronyMakarony
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Esej Chenin Blanc
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia24
Magazyn