Jadeitowe pierogi z sosem sojowo-sezamowym

Jadeitowe pierogi z sosem sojowo-sezamowym
Jadeitowe pierogi z sosem sojowo-sezamowym to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, ocet ryżowy, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi z krewetkami z sosem sezamowym, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Pierogi Z Ziemniakami I Bazylią Z Sosem Zanurzeniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki w małej misce, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Drobno mielony imbir i czosnek w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj szparagi i 5 kolejnych składników; włączaj / wyłączaj, aż szparagi będą drobno posiekane, ale nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Posypać blachę do pieczenia mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Umieść 1 owijkę wonton na powierzchni roboczej. Łyżka 2 łyżeczki mieszanki szparagów do środka. Zwilżyć krawędzie owijki wodą; zebrać rogi razem nad wypełnieniem. Skręć krawędzie owijki razem, całkowicie zamykając wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
5
Ułożyć pierogi na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. (Sos i pierogi można zrobić 8 godzin wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Umieść stojak na parowiec w dużym garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Wlać wystarczającą ilość wody do garnka, aby osiągnąć głębokość 1/2 cala. Stojak na Parowar Line z liśćmi sałaty. Przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu. Pracując partiami, ułóż pierogi obok siebie (ale nie dotykając) na stojaku. Okładka i steam 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Podajemy pierogi z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia9
Magazyn