Jack-O ' - Lantern Gelatin

Jack-O ' - Lantern Gelatin
Żelatyna Jack-o' - Lantern może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomarańczy, soku jabłkowego, cukierków cynamonowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Jack-O ' - Lantern, Jack-O '- Lantern " tort, oraz Jack-o ' - Lantern Cake.

Instrukcje

1
Wytnij "pokrywkę" z końca łodygi każdej pomarańczy; wyrzuć pokrywki. Łyżką lub palcami zgarnij i zeskrobaj mięso z każdej pomarańczy do 1/4 cala Skórki, uważając, aby nie nakłuć Skórki. Zarezerwuj miąższ pomarańczy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2
Umieść pomarańczowe muszle na blasze lub tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
W małym rondlu połącz 1 szklankę soku jabłkowego i cukierków cynamonowych. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i cukierki topią się, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać żelatynę; mieszać przez co najmniej 2 minuty lub do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszaj pozostałą 1 szklankę zimnego soku jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
6
Wlać równomiernie do pomarańczowych muszli. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
7
Z małym ostrym nożem, wyciąć jack-o' - lantern funkcje z boku każdej pomarańczy. Ostrożnie usuń skórkę, aby odsłonić żelatynę pod Rysami. (Jeśli żelatyna nie zwalnia dobrze, opłucz ręcznik papierowy w gorącej wodzie i wykręć; naciśnij gorący ręcznik na Rysach, aby lekko zmiękczyć żelatynę, a następnie usuń skórkę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Aby służyć, top każdy deser z dollop bitą polewą. W razie potrzeby posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn