Jack-O ' - Lantern Cheese Ball
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Kulka serowa Jack-o' - Lantern może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 20. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka ogórków koperkowych, chipsy tortilla o smaku pomarańczowym Nacho, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pepper Jack Cheese Ball, Jack-O ' - Lantern, oraz Jack-o ' - Lantern Cake.
Instrukcje
W misce, połączyć ser śmietankowy, Cheddar, scallions i Worcestershire. Uformuj w kulkę, a następnie lekko spłaszcz na górze, tworząc kształt dyni. Zrób wcięcie na górze, gdzie zostanie umieszczony trzon. Owinąć w folię i zamrozić na co najmniej 1 godzinę.
Umieść okruchy tortilla chip w płytkiej misce i zwiń kulkę serową w okruchy. Naciśnij okruchy na wszelkie białe plamy.
Pokrój 2 oliwki na 4 Trójkąty, 2 na oczy i 2 na kąciki ust.
Pozostałe 2 oliwki pokroić w kwadraty na zęby. Przymocuj oczy i usta do kulki serowej za pomocą wykałaczek.
Wytnij marynatę na pół i umieść na górze, tworząc łodygę.
Podawać od razu lub przykryć luźno i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Podawać z krakersami, tostowymi plastrami bagietki lub chipsami pita.