Jabłkowo-Czekoladowy Budyń Chlebowy
Jabłkowo-czekoladowy budyń chlebowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka jabłek, cukru, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Jabłkowo-Czekoladowy Chlebowy, Budyń chlebowy z gorzkiej czekolady i jabłek, oraz Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375º F.In duża miska do mieszania, ubić razem mleko, mleko skondensowane, wanilia, cukier i ubitych jaj i dobrze wymieszać.
Na średnim ogniu umieścić patelnię z średnim sosem i dodać masło, jabłka i cynamon. Wymieszać i gotować przez około 7 protokół.
Dodać chleb do mieszanki mlecznej.
Odstawić na około 20 minut lub aż chleb wchłonie większość mieszanki.
Dodać jabłka i kawałki czekolady do mieszaniny i dobrze wymieszać.Ostrożnie wlej równą ilość mieszanki budyniowej do ramekinów na patelni. Następnie dodaj gorącą wodę do patelni, a nie do ramekinów, aż woda dotrze do połowy boków ramekinów.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz przez 45 minut.
Podawać na ciepło.Chcę podziękować Jhonny ' emu z "Food..pomyśl o tym!"za: Nagroda przyjaźni.Naprawdę to doceniam.