Jabłko Wstrzykuje Wędzoną Wieprzowinę
Jabłko wstrzykuje wędzoną wieprzowinę to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 336 kalorii, 43g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 277 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, przyprawę Neely ' s rub, Tyłek wieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jabłko Wstrzykuje Wędzoną Wieprzowinę, Wolno Gotowana Wieprzowina Z Wędzonym Jabłkiem, oraz Wstrzyknięty Indyk Buffalo.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: strzykawka i wióry jabłkowe moczone przez 1 godzinę
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki marynaty.
Włóż wieprzowinę do naczynia żaroodpornego. Napełnij strzykawkę marynatą i wstrzyknij 3/4 drogi do wieprzowiny. Wstrzyknij mięso w kilku miejscach z marynatą.
Mięso polać pozostałą marynatą. Przykryj folią i wstaw do lodówki na 2 do 12 godzin, aby smaki mogły przenikać.
Rozgrzej grill do 275 stopni F, używając pośredniego ciepła i wiórów nasączonych jabłkiem.
Odcedź nadmiar płynu z mięsa i osusz ręcznikiem. Dopraw wieprzowinę przyprawą Neely ' s Dry Rub do smaku, upewniając się, że zakryłeś boki. Ułóż na grillu tłustą stroną do góry. Grilluj, aż mięso będzie miękkie, około 6 godzin.
Przełóż na półmisek i podawaj.