Jabłko Pekan Francuskie Tosty Muffinki

Jabłko Pekan Francuskie Tosty Muffinki
Przepis Apple Pecan French Tost Muffins jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, brązowy cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. 874 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jabłko Streusel Francuskie Tosty Muffinki, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Francuskie Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż osiem kubków muffin z foliową babeczką liners.In dużą miskę, ubić jajka, mleko i sól do wymieszania.Rozerwać chleb na małe kawałki wielkości kęsa, i wrzucić go do miski, dobrze mieszając równomiernie zwilżyć wszystkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Posypać brązowy cukier i pekan na chleb i wrzucić ponownie lekko do dystrybucji.Łyżka trochę mieszanki chleba na dno każdej wyłożonej Muffin cup, wypełniając każdą filiżankę o 1/3 pełny. Łyżka 1/2 łyżki masła jabłkowego na wierzchu każdego. Łyżka kolejną porcję mieszanki chleba na wierzchu, aby napełnić każdą filiżankę muffin około 3/4 pełne. Łyżkę pozostałego 1/2 łyżki masła jabłkowego na wierzchu każdego i zakończyć pozostałą mieszaninę chleba, montując go obficie wypełnić każdą filiżankę. Lekko nacisnąć mieszaninę w każdej filiżance muffinki, aby mocno się zapakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Piecz babeczki przez 20 minut lub aż będą twarde, złociste i lekko sprężyste w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Posypać wierzch cukrem pudrem i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z syropem klonowym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn