Jabłko i Cheddar śniadanie-kiełbasa Burger
Przepis jabłko i Cheddar śniadanie-kiełbasa Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 665 kalorii, 24g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz babeczki, syrop klonowy, tartą jabłkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć tarta jabłko można śledzić to danie główne z Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj jabłkowy cheddar i kiełbasa śniadanie warstwy, Jabłko-Kiełbasa-Cheddar Śniadanie Piec, oraz Kurczak kiełbasa, jabłko i Cheddar śniadanie Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel kiełbasę na 4 równe porcje. Uformuj każdą porcję w pasztet o grubości 1/4 cala, który jest o 1/2 cala szerszy niż angielskie babeczki. Używając kciuka, zrób płytkie wcięcie o szerokości 1 cala w środku każdego patty, umieść je na talerzu i odstaw na bok.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). Tymczasem pokroić jabłko w (1/2-cal-gruby) rundy. Odstawić 4 najszersze plastry, usuwając wszelkie nasiona w razie potrzeby. Zachowaj dodatkowe plasterki jabłek do innego użytku.Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym. Za pomocą płaskiej szpatułki, przenieść 4 plastry jabłka i paszteciki kiełbasy (wcięcia-strona do góry) na grill i przykryć grill. Gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż Na spodzie pasztecików i jabłek pojawią się ślady grillowania, około 3 do 4 minut.Odwróć paszteciki i jabłka i posmaruj je odmierzonym syropem klonowym, używając tego wszystkiego. Przykryć grill i gotować, aż paszteciki są gotowane przez i jabłka zmiękły lekko, o 3 do 4 protokół więcej.
Wyjąć na czystą płytę i namiot luźno folią.
Umieść muffinki wycięte bokiem na grillu i tosty, aż pojawią się ślady grilla na spodach, około 2 do 3 minut. Odwróć muffinki i równomiernie rozprowadź ser pomiędzy wszystkie połówki muffinek. Przykryć grill i nadal gotować, aż ser się stopi, o 3 protokół więcej.
Usuń do dzieła surface.To złożyć, umieścić 1 patty kiełbasa i 1 plasterek jabłka na 4 połówki muffin; top z pozostałych 4 połówki.
Podawać natychmiast, przechodząc dodatkowy syrop klonowy na boku.