Jabłko-Curry Tuńczyk Topi
Jabłko-Curry tuńczyk topi się może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 22g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jabłko, zielona cebula, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem Curry Apple, Tuńczyk Topi Się, oraz Fon-Tuńczyk Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć pierwsze pięć składników; wymieszać z tuńczykiem, aż dobrze pokryte.
Rozprowadzić 1/4 szklanki na każdym kromce tostów; posypać orzechami włoskimi. Wierzch z plasterkiem sera. Broil 5 w. od ognia do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah