Jabłko Cheddar i Spice Cookie tarta
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka nadzienia szarlotka, ser cheddar, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pomidorowa tarta Cheddar ze wszystkim przyprawami, Tarta z jabłkami i cheddarem, oraz Tarta Jabłkowa Z Serem Cheddar.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść arkusz ciastek w piekarniku. Spray 10-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie i apple pie przyprawy do wymieszania.
Pokrój w maśle za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 szklanka mieszaniny okruchów w małej misce; wymieszać pekan i ser.
Do pozostałej mieszaniny okruchów w dużej misce, wymieszać z białkiem jajka, aż powstanie miękkie ciasto. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części patelni.
W średniej misce umieścić nadzienie z szarlotką. Za pomocą noża pokrój jabłka na małe kawałki. Łyżka mieszanki jabłko równomiernie na ciasto ciasto ciasto.
Posyp zarezerwowaną mieszankę okruchów jabłkami.
Umieść patelnię na blasze ciastek w piekarniku.
Piec 40 do 45 minut lub aż krawędzie są złociste i polewa jest ustawiona. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Aby służyć, usunąć boki patelni; pokroić w kliny. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.