Jabłka Z Serem Cheddar
Jabłka z serem Cheddar mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 68 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz serek, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Jabłka Z Serem Cheddar, Ziemniaki i jabłka zapiekane z serem Cheddar Skellig, oraz Biały Cheddar makaron z serem z grillowanym kurczakiem i jabłkami #15minutesuppers.
Instrukcje
Beat ser śmietankowy, cebula, sos Worcestershire i musztarda w dużej misce do blended.
Wymieszać z serem Cheddar. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Masę serową podzielić na pół. Uformuj 1 połówkę w kulkę na woskowanym papierze.
Kolejny kawałek woskowanego papieru posypać papryką.
Kulkę serową zwijamy w paprykę, dokładnie pokrywamy. Forma do kształtu jabłka. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną sera.
Aby udekorować, zrób małe zagłębienie w końcach łodyg jabłek.
Wyciąć 2 małe kawałki z laski cynamonu. Włóż kawałki laski cynamonu na łodygi. Włóż liście szałwii.
Podawać kulki serowe z krakersami.