Jabłka Z Serem Cheddar
Jabłka z serem Cheddar mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz paprykę, twarożek, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ziemniaki i jabłka zapiekane z serem Cheddar Skellig, Biały Cheddar makaron z serem z grillowanym kurczakiem i jabłkami #15minutesuppers, oraz Sweet & Spicy White Cheddar Cheese Ball w / apples & Bacon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat ser śmietankowy, cebula, sos Worcestershire i musztarda w dużej misce do blended.
Wymieszać z serem Cheddar. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Masę serową podzielić na pół. Uformuj 1 połówkę w kulkę na woskowanym papierze.
Kolejny kawałek woskowanego papieru posypać papryką.
Kulkę serową zwijamy w paprykę, dokładnie pokrywamy. Forma do kształtu jabłka. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną sera.
Aby udekorować, zrób małe zagłębienie w końcach łodyg jabłek.
Wyciąć 2 małe kawałki z laski cynamonu. Włóż kawałki laski cynamonu na łodygi. Włóż liście szałwii.
Podawać kulki serowe z krakersami.