Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami Wolnowarowymi

Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami Wolnowarowymi
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa? Wolnowarowe jabłka Nadziewane żurawiną i orzechami mogą być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 23G tłuszczu i w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cydr jabłkowy, masło, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jabłka Nadziewane Orzechami, Imbirem I Żurawiną, Pieczone Jabłka Żurawinowe Wolnowarowe, oraz Jabłka Nadziewane Wolnowarem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz orzechy włoskie, żurawinę, brązowy cukier, owies, masło, sok z cytryny, cynamon i 1/2 łyżeczki soli w małej misce i ściśnij razem, aż powstanie mokra i piaszczysta mieszanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wyciągnij rdzeń z każdego jabłka za pomocą kulki do melona, uważając, aby nie zgarnąć całkowicie do dna lub boków. Faszeruj każde jabłko mieszanką żurawinowo-orzechową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
Umieść jabłka we wkładce do wolnowaru i wlej cydr jabłkowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż jabłka będą miękkie, ale nadal lekko jędrne, 3 do 4 godzin w zależności od wielkości i rodzaju jabłka. (Jeśli Twoje jabłka są mniejsze, Sprawdź po 2 godzinach; mogą gotować się szybciej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Każde jabłko podawaj w całości lub przekrój na pół w misce z gałką lodów i mżawką syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn