Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami Wolnowarowymi

Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami Wolnowarowymi
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa? Wolnowarowe jabłka Nadziewane żurawiną i orzechami mogą być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 23G tłuszczu i w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cydr jabłkowy, masło, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jabłka Nadziewane Orzechami, Imbirem I Żurawiną, Pieczone Jabłka Żurawinowe Wolnowarowe, oraz Jabłka Nadziewane Wolnowarem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz orzechy włoskie, żurawinę, brązowy cukier, owies, masło, sok z cytryny, cynamon i 1/2 łyżeczki soli w małej misce i ściśnij razem, aż powstanie mokra i piaszczysta mieszanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyciągnij rdzeń z każdego jabłka za pomocą kulki do melona, uważając, aby nie zgarnąć całkowicie do dna lub boków. Faszeruj każde jabłko mieszanką żurawinowo-orzechową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
Umieść jabłka we wkładce do wolnowaru i wlej cydr jabłkowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż jabłka będą miękkie, ale nadal lekko jędrne, 3 do 4 godzin w zależności od wielkości i rodzaju jabłka. (Jeśli Twoje jabłka są mniejsze, Sprawdź po 2 godzinach; mogą gotować się szybciej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Każde jabłko podawaj w całości lub przekrój na pół w misce z gałką lodów i mżawką syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn