Ultimate Caramel Apples może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ultimate Caramel Apples-Ulubiona Jesienna Uczta, Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, oraz The Ultimate Caramel Apple Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym i posmarować papierem; odstawić na bok. Jabłka umyć i dokładnie osuszyć. Włóż do każdego patyczka Loda; umieść na przygotowanej patelni. Wyluzuj.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużym ciężkim rondlu połączyć cukier, syrop kukurydziany i wodę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z sodą oczyszczoną. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia; stopniowo dodawać śmietanę, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj, aż termometr candy odczyta 242° (Faza firm-ball).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Zdjąć z ognia i schłodzić do 200°.
4
Umieść 1/4 szklanki pistacji w płytkim naczyniu. Jabłka zanurz w mieszaninie karmelowej, aż do całkowitego pokrycia, a następnie zanurz spód każdego z nich w pistacjach. Powrót do blachy do pieczenia; schłodzić.