Izraelski Kuskus z marokańsko-pieczoną dynią maślaną

Izraelski Kuskus z marokańsko-pieczoną dynią maślaną
Izraelski Kuskus z marokańsko-pieczonym dyni jest wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, oliwki utwardzone olejem, marokańską pieczoną piżmową piżmową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Izraelski Kuskus z pieczoną dynią maślaną i konserwowaną cytryną, Kuskus z pieczonym dyni, jabłkiem i Chorizo, oraz Sałatka z pieczonej dyni, kapusty i kuskusu.

Instrukcje

1
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu; płaszcz patelni z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Dodać kuskus; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wodą, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać oliwki, mięta, i migdały; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
OliwkiOliwki
MiętaMięta
5
Podziel kuskus na 3 talerze. Top równomiernie z marokańskiej pieczonej dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dyniowate Z Jadalną SkórkąDyniowate Z Jadalną Skórką
KuskusKuskus
6
Podawać z jogurtem i w razie potrzeby udekorować liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
JogurtJogurt
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Magazyn