Izraelski groszek kuskus i koperek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Izraelskiego kuskusu i groszku z koprem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce miodowo-miętowe z izraelskim kuskusem i sałatką z groszku, Kuskus Izraelski Z Groszkiem I Boczkiem, oraz Kuskus Izraelski z kurczakiem i groszkiem.
Instrukcje
Rozgrzać 2 oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Dodać kuskus; smażyć 3 minuty.
Dodaj 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Odcedzić i spłukać; odcedzić.
Doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać groszek; gotować 30 sekund lub aż chrupiące-przetargu.
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie; spuścić. Połowę groszku pokroić ukośnie.
W średniej misce połączyć skórkę z cytryny i 7 kolejnych składników; wymieszać trzepaczką.
Dodać groszek; wrzucić do herbu.
Połącz mieszankę grochu, kuskusu i mielonego koperku. Top z ogolonym parmezanem.