Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami

Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami
Przepis włoski łatwy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 576 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oregano, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, Pieczone w piecu warzywa z musztardą i ciepłą soczewicą, oraz Pieczone W Piecu Warzywa Włoskie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać cukinię, bakłażany, papryka czerwona i żółta, cebula, czosnek, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, suszone oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papryka żółtaPapryka żółta
Suszone OreganoSuszone Oregano
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż warzywa na dwóch dużych blach do pieczenia wyłożonych folią i pieczenia, aż miękkie i lekko rumiane, mieszając co tak często, jak gotować, 25 do 30 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
W dużej misce, dodać farro, soczewica, fasola (jeśli używasz), pietruszka, liście selera, i schłodzone warzywa. Wrzucić dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy, Tostowy I PokruszonyChleb Kanapkowy, Tostowy I Pokruszony
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SoczewicaSoczewica
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Skropić octem balsamicznym i pozostałą oliwą z oliwek i wymieszać weel. Smak, i dostosować sól i pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)2Średnia żółta cebula, posiekanagotowane, schłodzone farro (patrz uwaga powyżej)gotowane, schłodzone farro (patrz uwaga powyżej)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigotowana, schłodzona soczewica (patrz uwaga powyżej)gotowana, schłodzona soczewica (patrz uwaga powyżej)2Japońskie bakłażany, pokrojone w 1-calową kostkę, około 4 filiżanekJapońskie bakłażany, pokrojone w 1-calową kostkę, około 4 filiżanek1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielonaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście pietruszki, drobno posiekaneświeże liście pietruszki, drobno posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)średni ząbek czosnku, mielony (ośredni ząbek czosnku, mielony (o2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane świeże warzywa (takie jak liście selera lub rukola)posiekane świeże warzywa (takie jak liście selera lub rukola)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone oreganosuszone oregano1słodka papryka czerwona, rdzeniowana i wysiewana, pokrojona w 1-calową kostkę, około 1 1/2 szklankisłodka papryka czerwona, rdzeniowana i wysiewana, pokrojona w 1-calową kostkę, około 1 1/2 szklanki21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejsłodka cebula, pokrojona w 1-calową kostkę, ok. 2 szklankisłodka cebula, pokrojona w 1-calową kostkę, ok. 2 szklanki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiugotowana mała biała fasola (lub jedna puszka 15 uncji, odsączona i opłukana; lub użyj dodatkowego farro)ugotowana mała biała fasola (lub jedna puszka 15 uncji, odsączona i opłukana; lub użyj dodatkowego farro)1papryka żółta, rdzeniowana i wysiewana, pokrojona w 1-calową kostkę, około 1 1/2 szklankipapryka żółta, rdzeniowana i wysiewana, pokrojona w 1-calową kostkę, około 1 1/2 szklanki21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia, pokrojona w 1-calową kostkę, około 4 filiżanekcukinia, pokrojona w 1-calową kostkę, około 4 filiżanek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn