Irlandzki Chleb Pszenny
Irlandzki chleb pszenny może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 17 centów za porcję. Jeśli masz cukier, białka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym, oraz Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym i pulsuj, aż dobrze się wymieszasz. Z włączonym procesorem upuść margarynę przez rynnę spożywczą i przetworz przez 10 sekund.
Połączyć maślankę z białkami; dobrze wymieszać. Z włączonym procesorem wlać mieszaninę przez zsyp do żywności i przetwarzać przez 20 sekund lub do momentu, gdy ciasto opuści boki miski i utworzy kulkę. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść około 10 razy.
Pat ciasto do 8-calowej okrągłej patelni ciasto pokryte sprayem do gotowania, i wyciąć 1/4-cala głębokości x w górnej części ciasta.
Piec w 375 przez 45 minut lub do lekko rumiane.
Wyjmij chleb z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.