Irish Stout Granita z surowymi ostrygami
Przepis Irish Stout Granita z surowymi ostrygami może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 1 godzina. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, liście pietruszki, ostrygi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ostrygi z Tobasco Granita, Irish Stout Chicken, oraz Irish Stout Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać piwo do naczynia do pieczenia 8x8, następnie wymieszać z czarnym pieprzem i skórką z cytryny.
Umieść naczynie w zamrażalniku.
Zacznij sprawdzać danie po 20 minutach. Gdy mieszanina zacznie zamarzać na brzegach, użyj widelca, aby wymieszać mieszaninę i rozbić duże kawałki lodu. Zgrabiać zamrożone kryształy w kierunku środka naczynia.
Powrót naczynie do zamrażarki i sprawdzić mieszaninę co 10 minut, kontynuując skrobanie i rozbić wszelkie duże kawałki lodu i zgrabiać je do środka naczynia. Powtarzaj co 10 minut, aż pojawią się bardzo drobne, prawie śnieżnobiałe kryształy. Ponieważ w tej granicie jest tak mało płynu, całkowite zamrożenie nie zajmie dużo czasu.
Gdy będziesz gotowy do podania, ostrygi shuck. Wstrząsnąć kilka kresek octu słodowego na każdej z ostryg shucked, między 1/8 do 1/4 łyżeczki w zależności od smaku. Łyżka trochę granity na każdym z ostryg shucked, następnie udekorować każdy z dodatkową skórką z cytryny, szalotki i pietruszki.