Inspirowane Marokańskim Stylem Szwajcarskie Bułki Z Chard

Inspirowane Marokańskim Stylem Szwajcarskie Bułki Z Chard
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz gęsty imbir, liście boczniaka szwajcarskiego, SOS pomidorowo-bazyliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z liści buraka marokańskiego lub z boćwiny Szwajcarskiej (Salade de Blettes), Swiss Chard Rolls, oraz Szwajcarskie bułeczki z Chardą i chrupiącą szalotką z kolendrą Raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion warzywny i plastry imbiru w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj brązowy i dziki ryż i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest po prostu przetargu, 50 do 55 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
W razie potrzeby odcedzić. Odrzuć plastry imbiru. Odstaw ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
W międzyczasie umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Lekko posmaruj 13 - przez 9-przez 2-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia z 1 łyżką oleju roślinnego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj zieloną cebulę, marchew, cebula, czosnek, imbir, curry w proszku, kminek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 6 do 7 protokół. Wymieszać ze złotymi rodzynkami, tofu i gotowaną mieszanką ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Ryż GotowanyRyż Gotowany
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Dodać mleko kokosowe i doprowadzić do duszenia. Gotować przez 1 minutę, aż sos pokryje tył łyżki. Doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Wyjąć z ognia i ostudzić podczas przygotowywania liści chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Za pomocą ostrego noża odetnij grube łodygi od środka każdego liścia; wyrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Przeciąć każdy liść na pół wzdłuż. Przyciąć szerokie końce z liści, aby każdy liść pół około 10 cali długości. Używając szczypiec i pracując z połową liścia na raz, zanurz połowę liścia w garnku z wrzącą osoloną wodą na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
12
Ułożyć około 1/3 szklanki nadzienia ryżowego na końcu jednej połowy liścia szwajcarskiego chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Groszek Goya®Groszek Goya®
13
Zwiń liść, całkowicie zamykając wypełnienie. Powtórz z pozostałymi połówkami liści i nadzieniem ryżowym w sumie 12 rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Groszek Goya®Groszek Goya®
14
Rozprowadzić 1 szklankę sosu na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
15
Umieścić wypełnione rolki, szew w dół, w jednej warstwie na szczycie sosu w naczyniu. Łyżka pozostałego sosu pomidorowego na rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
16
Piec, aż bułki są podgrzewane przez, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn