Inspirowane Marokańskim Stylem Szwajcarskie Bułki Z Chard

Inspirowane Marokańskim Stylem Szwajcarskie Bułki Z Chard
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz gęsty imbir, liście boczniaka szwajcarskiego, SOS pomidorowo-bazyliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z liści buraka marokańskiego lub z boćwiny Szwajcarskiej (Salade de Blettes), Swiss Chard Rolls, oraz Szwajcarskie bułeczki z Chardą i chrupiącą szalotką z kolendrą Raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion warzywny i plastry imbiru w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj brązowy i dziki ryż i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest po prostu przetargu, 50 do 55 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
W razie potrzeby odcedzić. Odrzuć plastry imbiru. Odstaw ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
W międzyczasie umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Lekko posmaruj 13 - przez 9-przez 2-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia z 1 łyżką oleju roślinnego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj zieloną cebulę, marchew, cebula, czosnek, imbir, curry w proszku, kminek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 6 do 7 protokół. Wymieszać ze złotymi rodzynkami, tofu i gotowaną mieszanką ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Dodać mleko kokosowe i doprowadzić do duszenia. Gotować przez 1 minutę, aż sos pokryje tył łyżki. Doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Wyjąć z ognia i ostudzić podczas przygotowywania liści chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Za pomocą ostrego noża odetnij grube łodygi od środka każdego liścia; wyrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Przeciąć każdy liść na pół wzdłuż. Przyciąć szerokie końce z liści, aby każdy liść pół około 10 cali długości. Używając szczypiec i pracując z połową liścia na raz, zanurz połowę liścia w garnku z wrzącą osoloną wodą na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
12
Ułożyć około 1/3 szklanki nadzienia ryżowego na końcu jednej połowy liścia szwajcarskiego chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
13
Zwiń liść, całkowicie zamykając wypełnienie. Powtórz z pozostałymi połówkami liści i nadzieniem ryżowym w sumie 12 rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
14
Rozprowadzić 1 szklankę sosu na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
15
Umieścić wypełnione rolki, szew w dół, w jednej warstwie na szczycie sosu w naczyniu. Łyżka pozostałego sosu pomidorowego na rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
16
Piec, aż bułki są podgrzewane przez, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn