Indywidualne Suflety Czekoladowe

Indywidualne Suflety Czekoladowe
Indywidualne suflety czekoladowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, białka jaja, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indywidualne Suflety Czekoladowe, Indywidualne Suflety Czekoladowe, oraz Indywidualne Suflety Czekoladowe Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
2 (8-uncjowe) ramekiny zalać sprayem do gotowania i posypać 2 łyżeczkami cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Ułożyć ramekiny na blasze do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Połączyć wodę i 5 kolejnych składników (woda przez żółtko jaja) w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 10 minut), ciągle mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia; dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
Ubij białko jaja i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1 łyżkę cukru granulowanego, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białka jaj w mieszaninę czekolady; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białka jaja. Łyżka równomiernie do przygotowanych ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Piec w 350 przez 20 minut lub do puffy i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Każdy suflet posypać 1 łyżeczką cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn