Indywidualne Grillowane Pizze Wegetariańskie

Indywidualne Grillowane Pizze Wegetariańskie
Poszczególne grillowane pizze wegetariańskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz portobello grzyby, dyni, Pizza crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 18 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Indywidualne Grillowane Pizze Wegetariańskie, Indywidualne Grillowane Pizze Wegetariańskie, oraz

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Grzyby, cukinię, Kabaczek, brokuły i cebulę ułożyć na patelni grillowej i posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek. Gotować na rozgrzanym, przykrytym grillu do miękkości po przekłuciu widelcem, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z grilla i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Rozwałkuj ciasto na pizzę na mące, aby zrobić dwa 8-calowe okręgi o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Umieść na patelniach do pizzy.
6
Wymieszać z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
7
Piec na rozgrzanym, przykrytym grillu, aż zbrązowieje, obracając raz, o 3 protokół z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Zdjąć z grilla i posmarować pesto. Wierzch z gotowanymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Posypać serem niebieskim i fontina. Powrót do grilla, przykryć, i gotować, aż ser topi się, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn