Indywidualne Bochenki Mięsne
Poszczególne bochenki mięsne to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz ketchup, pastę pomidorową, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indywidualne Bochenki Mięsne, Indywidualne Salsy Mięsne, oraz Domowe Indywidualne Bochenki Mięsne.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute.
Dodaj cebulę, tymianek, sól, pieprz i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 8 do 10 minut, aż cebula są przezroczyste, ale nie brązowy. Off ciepła, dodać sos Worcestershire, rosół z kurczaka, i pasta pomidorowa. Pozostawić do ostygnięcia slightly.In dużą miskę, połączyć mielony uchwyt, mieszankę cebuli, bułkę tartą i jajka, i lekko wymieszać widelcem. Nie masuj, bo klopsiki będą gęste.
Podzielić mieszaninę na 6 (10 do 11 uncji) porcji i kształtować każdą porcję w małym bochenku na patelni z blachy.
Na wierzchu każdej porcji posmarować łyżką keczupu.
Piec przez 40 do 45 minut, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 155 do 160 stopni F, A bochenki mięsne zostaną ugotowane.