Indyk-zapiekanka z dzikim ryżem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.63 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z rosołu, liście majeranku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem, Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż prawie chrupiące. Wymieszać z indykiem, marchewką, cebulą i selerem. Gotować około 2 minut, często mieszając, aż indyk będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cała Turcja
Boczek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Mieszanka łyżka indyka do 3-do 4-quart powolnej kuchence. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.