Indyk Z Polewą Żurawinową

Indyk Z Polewą Żurawinową
Indyk maślany z glazurą żurawinową to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 2397 kalorii, 281g białka, oraz 81 g tłuszczu. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, cebulę, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk z polewą jabłkowo-żurawinową, Indyk Z Polewą Ziołową I Sosem Chardonnay, oraz Pieczony indyk z klonową glazurą żurawinową dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 29 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia63
Magazyn