Indyk Weisswurst (biała kiełbasa po niemiecku z cytryną, gałką muszkatołową i pietruszką)
Indyk Weisswurst (biała kiełbasa po niemiecku z cytryną, gałką muszkatołową i pietruszką) jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 3. Na $1.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 129g tłuszczu, oraz w sumie 1424 kalorii. Mieszanka gałki muszkatołowej, skórki cytrynowej, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza Z Kiełbasą Po Niemiecku, Kiełbasa z indyka rozmaryn szaszłyki na pietruszkę Pekan kuskus, oraz Kurczak cytrynowy z białym winem i pietruszką łatwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć indyka i sól w dużej misce i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce co najmniej 1 noc i do 2 dni. Tymczasem doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać sól wieprzowinę i cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i umieścić w zamrażarce do momentu użycia.
Połącz indyka, skórkę cytrynową, imbir, biały pieprz, pietruszkę i gałkę muszkatołową w misce robota kuchennego. Proces aż do uzyskania gładkiej pasty, około 30 sekund, zatrzymując się, aby sprawdzić temperaturę i zeskrobać boki co 10 sekund. Jeśli mieszanina wzrośnie powyżej 50 ° F, umieścić całą miskę robota kuchennego w zamrażarce na 10 minut przed kontynuowaniem.
Dodaj kruszony lód do robota kuchennego i przetwarzaj, aż kawałki lodu znikną, około 30 sekund. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj zamrożony tłuszcz i cebulę, zatrzymując się co 15 sekund, aby zeskrobać boki i sprawdzić temperaturę. Jeśli mieszanina wzrośnie powyżej 50 ° F, umieścić całą miskę robota kuchennego w zamrażarce na 10 minut przed kontynuowaniem. Proces aż mieszanina jest całkowicie gładka. Gotować niewielką ilość mieszaniny na patelni lub w kuchence mikrofalowej do smaku przyprawy i dostosować do smaku.
Napełnij worek ciasta wyposażony w gładką okrągłą końcówkę lub nadziewarkę do kiełbas z mieszaniną, uważając, aby włączyć jak najmniej powietrza. Nakarm osłonki Wieprza nad końcówką i zwiąż koniec. Wypełniaj obudowy powoli i równomiernie, wiążąc lub skręcając linki w razie potrzeby. Kiełbaski schłodzić co najmniej 1 godzinę i do nocy przed gotowaniem.
Aby gotować, przynieś 2 ćwiartki wody na wolnym ogniu w średnim garnku i usuń z ognia.
Dodaj kiełbaski, przykryć, i niech gotować przez 20 protokół.
Podawać jako-jest z musztardą, lub umieścić w zamrażarce na 10 minut.
Wyjąć kiełbaski z zamrażarki i roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodać kiełbaski i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor z obu stron, o 4 protokół.