Indyk Tortilla Wrap

Indyk Tortilla Wrap
Indyk Tortilla Wrap może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.34 za porcję. Mieszanka taco bellâ® & chunky salsa, ser cheddar, liście sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortilla można śledzić to danie główne z Tortilla Torte jako deser. Ten przepis z Kraft Recipes ma 18 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Indyk Salsa Tortilla Wrap, Wrap Z Tuńczyka Tortilla, oraz Tortilla Wrap ' N Roll.

Instrukcje

1
Salsę wymieszać z serem śmietankowym, rozłożyć na tortillę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek Kremowy Do SmarowaniaSerek Kremowy Do Smarowania
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2
Wierzch z pozostałymi składnikami; zwinąć szczelnie. Owiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Rozpakuj; pokrój na pół, aby służyć.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn