Indyk szkliwiony pomarańczą z ryżem żurawinowym
Indyk Polewany pomarańczą z ryżem żurawinowym wymaga ok. 9 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 446 kalorii, 28g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kotletów z indyka, niskosłodzona pomarańczowa marmolada, ryż instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Indyk Szkliwiony Żurawinowo-Pomarańczowy, Indyk Szkliwiony Żurawinowo-Pomarańczowy, oraz Indyk Szkliwiony Żurawinowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion i żurawinę połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem; zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 5 minut.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać indyka i gotować 2 protokół. Włączyć i gotować na dużym ogniu 2 protokół lub aż rumiane.
Łyżka Marmolada Na Indyka; gotować, odkryte, na średnim ogniu 2 dodatkowe minuty lub do dokładnie ogrzane.
Mieszanka ryżu puch widelcem; łyżka równomiernie na 4 talerze, i góry każdej porcji z 2 kotlety.